Pokémon Go slog ner som en bomb och lockar alla grupper - från journalister, gamers och vanliga icke-spelande människor - till att gå ut och jaga små monster. Så klart vill fler utvecklare och utgivare roffa åt sig sin del av kakan, och nu meddelar Ubisofts VD Yves Guillemot att de också jobbar på en egen variant.

1

Ett nytt Pokémon Go blir det dock inte att tala om, utan något helt eget. Bra att de inspireras, bättre att de inte kopierar rakt av.

Så här sa han:

"We are very impressed by what Nintendo has been able to achieve"

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons