Bara några dagar tills NärCon Sommar 2016!

Gabriel och Pauline flyr iväg till nordens största konvent och du får följa med!

Nu på torsdag är det dags för konventvärldens höjdpunkt. Äntligen är det dags för NärCon Sommar 2016 som är späckat med allt från besök av cosplayikoner så som Yaya Han och Kamui Cosplay till det Nordiska Mästerskapet i Cosplay.

Denna gång är det Gabriel Eriksson Sahlin och Pauline Engdahl som far iväg till eventet. Under hela fem dagar kommer Eurogamers Facebook fyllas med fantastiska cosplays, sneakpeaks till tävlingarna och även både rep och backstage från Nordiska Mästerskapet i Cosplay. Nordens största tävling sänds live på SVT 2 och SVT Play lördagen den 30 juli klockan 22:00. Bor du utanför Sverige? Då är det helt chill, mästerskapet visas nämligen på regional tv i hela norden.

Om du inte hinner följa resan på facebook kommer det en finfin tillbaka blick upp här på hemsidan efter konventet.

Poppa popcornen och förberedd er på fem underbara dagar. På onsdag kör vi i gång, Peppen!

ncs

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading