Modd-communityn har blivit en härlig kraft att räkna med. Fans tweakar sina favoritspel för att bli snyggare, bättre, gå andra grafiska profiler eller helt enkelt bara för att latja runt lite. Som den här modden exempelvis där samtliga texturer i Dark Souls 3 förvandlas till... krabbor.

Ja, du läste rätt. Bandai Namcos och From Softwares dödssmiskare får en helt annan look när skaldjur blandas in i kompotten. Allt annat är orört och spelkänslan ska i övrigt vara identisk.

Du kan förvisso byta ut texturerna mot andra fän men just krabbversionen verkar bli den överlägset bästa.

Modden kan laddas ner här och videon, ja den ser du nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.