Att detta inte redan gjorts må sägas vara otroligt. Men som tur är så har det skett och vi kan glädja oss över resultatet:

Videon, som visar Pokémon Go-sekvenser med voiceover från självaste Sir David Attenborough, har skapats av Lovin Dublin och ger en glimt av hur en Pokémon-dokumentär hade kunnat se ut ifall BBC hade stått för fiolerna. Och om Pokémon inte var en virtuell produkt, naturligtvis.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons