Vi har äntligen ett släppdatum för hett efterlängtade konsolversionen av Warhammer: The End Times - Vermintide. Spelare som har ett sug kan se fram emot lanseringen som sker till Playstation 4 och Xbox One den 4 oktober.

Konsolversionen kommer komplett med wave-baserade Last Stand-läget och dess två medföljande kartor. Dessutom skeppas rasket med Sigmar's Blessing och Drachenfels-paketen. Utgivare av spelet blir Fatshark själva (de digitala versionerna), medan Nordic Games kommer att ha hand om de fysiska kopiorna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson