Vi har sett det förr - att tv-spel blir brädspel. Tidigare har vi rapporterat om Dark Souls-diton och This War of Mine-varianten, och nu är det dags för dödssmiskaren Doom att göra entré.

1

Bakom utvecklingen står Fantasy Flight Games och resultatet ska tydligen bli ett taktiskt spel för två till fem spelare. Det hela är kortbaserat och du turas om med vännerna att kriga mot demoner. Släppdatum är satt till slutet av 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson