Eurogamer Live: She wants me dead

Tassen mot strupen för Jerry. Nu eller aldrig.

Katter verkar onekligen aldrig bli gammalt. Ta klassikerna Long Cat, Nyan Cat och Grympy Cat tillsammans med allt fler spel som har katter i huvudroller. Jerry tänker ge sig an ett av de här kulturfenomenen i spelväg, nämligen She wants me dead.

På den timme kommer Jerry göra sitt allt för att undvika sin katts mordiska fällor och försöka dra igenom alla banor på en timme, vilket han antagligen inte kommer att klara. Nej seriöst, vi på redaktionen har inget som helst förtroende för Jerrys skicklighet i spelet. Bered er på att se död och ytterligare död. Kanske till och med en och en annan glad katt som skrattar över hans lik.

Är det här något som ni vill se eller kanske bara retas lite i chatten så kan ni spana in streamen ikväll den 31/7 klockan 20.00 som vanligt. Ni hittar streamen i det här inlägget efter att det startat eller på vår youtube-kanal där ni även kan prenumerera så att ni inte missar något

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor

Relaterat material

Recension: Tropico 5

Ta på dig baskern och bli kommunistledaren du alltid drömt om.

RekommenderatRecension: XCOM 2 (Konsol)

Även soffbefälhavare får rädda planeten nu.

FeatureFörtitt: Anno 2205

Houston, vi har en förtitt.

FeatureRichard Aldridge från Creative Assembly svarar på frågor om Total War: Warhammer

Mindre än ett halvår kvar till det efterlängtade släppet av Total War: Warhammer

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading