Katter verkar onekligen aldrig bli gammalt. Ta klassikerna Long Cat, Nyan Cat och Grympy Cat tillsammans med allt fler spel som har katter i huvudroller. Jerry tänker ge sig an ett av de här kulturfenomenen i spelväg, nämligen She wants me dead.

På den timme kommer Jerry göra sitt allt för att undvika sin katts mordiska fällor och försöka dra igenom alla banor på en timme, vilket han antagligen inte kommer att klara. Nej seriöst, vi på redaktionen har inget som helst förtroende för Jerrys skicklighet i spelet. Bered er på att se död och ytterligare död. Kanske till och med en och en annan glad katt som skrattar över hans lik.

Är det här något som ni vill se eller kanske bara retas lite i chatten så kan ni spana in streamen ikväll den 31/7 klockan 20.00 som vanligt. Ni hittar streamen i det här inlägget efter att det startat eller på vår youtube-kanal där ni även kan prenumerera så att ni inte missar något

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: She Wants Me Dead

Jerry Fogselius har gjort allt i sin makt för att överleva katten.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?