Sommarrean på PlayStation Store har kickat igång

Massor av grymma spel till billigt pris.

Sommaren är i full gång och enligt vanlig ordning anordnar Sony en säsongsbaserad rea på Playstation Store. Den stora sommarrean har redan startat, och innehåller faktiskt ett par ordentliga guldkorn.

Till exempel kan du köpa Fallout 4 för halva priset, cirka 300 kronor, Witcher 3 och Bloodborne för 200 kronor styck och Dragon Age: Inquisition för inte ens en hundring.

Andra erbjudanden är Divinity: Original Sin för drygt 150 kronor, The Evil Within för cirka 90kr och Destiny: Legendary Edition (som inkluderar basspelet plus de tre expansionerna, inkusive The Taken King) för 200 kronor.

Här hittar du Playstation Store-rean, och medan vissa spel är rabatterade till den 24 augusti slutar andra den 17 eller 10 augusti, så håll koll. Här har du en lista på samtliga spel du kan hitta under rean.

Några speciella spel du kommer plocka upp?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading