Vad spelar vi i helgen (29-31 juli)

Från World of Warcraft till Super Smash Bros.

Suget efter Pokémon Go har lagt sig, vilket även speglas på vår redaktion. Vi har redan börjat kolla på alternativ som matchar Niantics vandra-alldeles-för-länge-för-att-kläcka-ett-ägg-spel, vilket kan läsas i vår eminenta lista här. Men! Nog om det. Det här spelar vi i helgen:

Adam Holmberg

Jag kan inte få nog av Stellaris. Timme efter timme sitter jag och ser ut över mitt blivande rymdimperie... Fram tills militanta rymdgrannar mosar mina interstellära ambitioner. Men jag ska slå tillbaka. Mänskligheten ska härska över galaxen.

Malin Granberg

Här ska nötas World of Warcraft inför kommande expansionen, och jag är supertaggad! Har aldrig varit en hardcore WoW-nörd tidigare, så jag får uppleva allt för första gången medan min väldigt intresserade sambo berättar om Azeroths historia för mig under tiden vi tar oss genom världen. Det blir inte bättre än så!

Johnny Larsson

I helgen befinner jag mig i Danmark och Legoland! Så det blir inte mycket spel, fast lite Pokémon Go går ju alltid att klämma in på lite dötid. Kommer vi hem tidigt så kan det tänkas bli lite Lego Dimensions med sonen och förmodligen har vi köpt något nytt coolt set till detta underbara spel.

Alexander Ljungqvist

Har redan tröttnat på Pokémon Go men däremot inte mitt sug efter de 151 monstren. Därför ska helgen spenderas med att spela Pokémon Fire Red och göra det som mitt 7-åriga jag aldrig klarade: att spöa Elite Four.

Jonas Pettersson

I helgen vankas det Närcon efter en period av vansinniga arbetstider. Så en spelrelaterad helg kommer det bli och det kanske till och med finns lite utrymme för att få pisk i Super Smash Bros.

Jimmy Andersson

På fredag fyller den här gubben 30 bast! Det skall firas i minst en vecka så lär inte finnas mycket hjärnceller kvar till spelande. Kanske något hjärndött rälsskjutarspel som House of the Dead till Dreamcast hade funkat. Fast bara om jag får den officiella ljuspistolen som jag önskat mig!

Andréas Göransson

Jag får finbesök i helgen i form av konkurrentens vassaste skribent - Carl. Därför ska vi enligt sedvanlig tradition spela en jäkla massa Life Force. Kanske blir det även lite Pokémon-jakt, trots att jag bokstavligen är spyless på spelet.

Robin Stjernberg

Med tanke på att jag ligger efter med min sommarkurs i projektledning kommer det på sin höjd bli en eller två timmar Destiny eller möjligtvis Overwatch. Måste plugga ikapp så jag har ledigt tid när No Man's Sky släpps, wooooaaah!

Niklas Alicki

Märker hur min mobilmottagning blir sämre och sämre ju längre ut i de hälsingska skogarna jag kommer. Men min Vita är nerpackad och jag längtar efter att få varva skogspromenader med en av årets överraskningar Severed. Hittar jag någon mottagningsplupp på telefonen kanske jag kan fånga en Hälsinglands-Pokémon också?

Jerry Fogselius

Jag har just upptäckt Pokémon Go...

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Tävling: Vinn stort Xbox One-paket

Eurogamer.se firar 1 år med stor Xbox One-tävling.

Recension: Shadow of the Beast

Vi har följt med i antihjälten Aarbrons jakt på hämnd i denna sidoscrollare. Var det värt all död?

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading