Okej, Magikarp är väl den kanske sämsta fisken i Pokémon-världen. Att det behövs horder, och åter horder, av den stackaren för att kunna utvecklas till den episka Gyarados i Pokémon Go gör inte det hela bättre.

Men något vackert är det ändå med Magikarp: En liten, värdelös, fisk som förvandlas till en av de absolut starkaste pokémons. Ett svart får som till slut släpps fri. Detta omfamnar The Pokémon Company, och släpper en låt om den jäkeln:

Ja, det är exakt så knarkigt och underbart som en kan förvänta sig. Vi hoppas att detta blir Nintendos officiella företagssång. Nu blir det att skriva ut texterna och börja öva, för snart jäklar ska världen få höra. Magikarp, Magikarp!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons