Rare arbetar just nu på ett piratspel där ni måste samarbeta för leta skatter och kriga mot andra piratklaner. Under E3 visade utvecklarna upp lite mer från spelet och för oss som börjar bli riktigt taggade på att dra på oss ögonlappen pratade Rare under Comic-Con förra om spelet.

Är det bara jag som är olidligt taggad på Sea of Thieves? Speciellt med tanke på att det var länge sedan Rare gjorde något vettigt. Kanske detta kan bli titeln som gör Rare till det fantastiska företaget det en gång var?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.