Det verkar inte bättre än att Trafikverkets varningar var befogade. Nu rapporterar nämligen Göteborgs-Posten att en dansk spelare omkommit i en trafikolycka.

Det var under morgonen i torsdags förra veckan som danska polisen fick ett larm om att en 21-årig man kört in sin skåpbil i ett träd i Nørager, Ålborg. När både polis och ambulans kom till platsen kunde man konstatera att mannen blivit fastklämd och avlidit.

1

Enligt uppgifter ska Pokémon Go ha varit igång på den döda mannens mobiltelefon. Självfallet är det svårt att säga om han spelade när olyckan inträffade, eller om det bara är en olycklig slump, men då olyckor med mobiler (sms:ande, bland annat) skett innan så dras slutsatsen där.

Alla anhöriga har underrättats och vi skänker därmed de drabbade en tanke.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons