Alldeles nyligen fick vi möjlighet att testa på Deus Ex: Mankind Divided och vår danska kollega Troels var ganska nöjd med resultatet. Det är också därför härligt att höra att utvecklingen går åt rätt håll. Eidos har nämligen utannonserat, via Twitter, att spelet har gått guld och att det därmed är klart för utgivning.

Spelet släpps till Playstation 4, PC och Xbox One den 23 augusti.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.