I kölvattnet efter Game of Thrones blev barn döpta till Jon, Sansa, Tyrion och Khaleesi. Och som det sig bör har folk blivit inspirerade av nästa stora grej. Du kan nog gissa vad detta kommer att leda till..

Pokémon!

Amerikanska föräldrar hittar nämligen namninspiration i Pokémon, tack vare Pokémon Gos populäritet. Detta enligt BBC. Enligt Baby Center, en amerikansk graviditets- och föräldrarhemsida, har pokémonrelaterade namn gått upp.

Roselia är det mest populära pokémonnamnet och har stigit 5859 placeringar i förhållande till förra året. Onyx är nummer två och har stigit med 2184 placeringar. Eevee är nummer fyra med en ökning på 1377 placeringar.

Baby Center nämner som tur är inget om namn som Mr. Mime, Ekans och Meowth, så vi kan förmoda att dessa namn fortfarande är förhållandevis impopulära.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

RekommenderatRecension: Pokémon Go

Pokémon kommer till verkligheten.

Vad spelar vi i helgen (25-27 nov)

Några Black Friday-fynd kanske?

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Super Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?

Annons