Pokémon GO: Fånga Tauros, Kangaskhan, Mr. Mime och Farfetch'd

Regionsexklusiva.

Pokémon Go innehar alla de 151 första Pokémon i sin Pokédex, från Bulbasaur vidare till Mew och Mewtwo. Även om vi fortfarande undrar var tusan de legendariska Zapdos, Articuno, Moltres och Ditto är, så finns det andra som vi också saknar. Ja, vi pratar naturligtvis om Tauros, Kangaskhan, Mr. Mime och Farfetch'd.

1

Nedan ser du ett diagram som visar hur exklusivitet fungerar genom regioner. Återigen är det inte helt bekräftat, men alla indikationer tyder på att teorin är korrekt.

Var du kan fånga Tauros, Kangaskhan, Mr. Mime och Farfetch'd i Pokémon Go

Vi har sammanställt en tabell med all information vi har om regionsexklusiva Pokémon. Om du råkar befinna dig där och då, ja, då önskar vi dig lycka till på jakten!

PokémonRegionTypPlatserNotering
TaurosNordamerikaNormalÖverallt, även om det tyder på områden med mycket ökenDetta gäller Nordamerika. Om Latinamerika räknas in är oklart.
KangaskhanOceanienNormalÖverallt, även om den antagligen oftare syns till i städer och parkerDet är oklart om den finns i Australien, annat än övriga delar av Oceanien.
Mr. MimeEuropaPsychic/FeÖverallt, men oftast i stadskärnorDen har synts till i hela Europa
Farfetch'dAsienNormal/FlygandeÖverallt, även om den antagligen oftare syns till i städer och parkerDenna Pokémon har synts till i Japan och Sydkorea. Det är ännu inte säkert om den finns i andra asiatiska länder.

För mer om Pokémon Go:

Pokémon Go: Den ultimata guiden med de bästa tipsen!

Så här blir du allra bäst, kort och gott. Läs våra smarriga tips och bli den mästaren du alltid drömt om!

Pokémon Go: Här är alla 151 Pokémons i spelet

Här har du alla 151 Pokémons som finns i spelet - vi går igenom dem typ, för typ. Så letar du efter en speciell Eld-pokémon så hittar du den här.

Pokémon Go: Komma igång och fånga Pokémon

Hur tusan fångar man en pokémon? Oroa dig inte, för vi guidar dig igenom processen. Snart är du ute i skogen och kastar pokébollar åt både höger och vänster som ett proffs.

Kan regionsexklusiva Pokémon kläckas ur ägg?

Kort sagt: vi vet inte. För närvarande finns det fortfarande en hel del osäkerhet om spelet. Den mesta av informationen som vi känner till kommer från spelare som diskuterar på online-forum. Därför har vi inga bevis eller raka svar.

Vi hänvisar till vår ägg-guide (Pokémon Go: Kläcka ägg (2, 5 och 10 kilometer) för fler tricks, men det verkar som att olika Pokémon också har olika förutsättningar för att lägga ägg. Starkare Pokémon kläcks otvivelaktigt mer sällan, medan legendariska antagligen inte kan få barn överhuvudtaget.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading