Pokémon GO sammanför människor som aldrig förr. Varje timme upptäcks ett nytt gym någonstans och du hör berättelser från hela världens spelare på jakt efter Pokémon tillsammans.Ligan kommer med tiden att bli mer konkurrenskraftigt och det är inte förvånande att många spelare redan letar efter sätt att överträffa varandra. En hel del använder sig redan av fusk, men att använda dem i Pokémon GO är inte riskfritt. Ha gärna detta i åtanke.

Pokémon GO är free-to-play via smartphones och andra mobila enheter och när spel-appen är öppen är du också ansluten till GPS och Internet, så appen vet alltid var du befinner dig. Det finns inga regler som säger att du inte får använda fusk, åtminstone inget officiellt, och det är där det kan bli farligt med tanke på spelets globala utveckling. Det finns redan flera företag som erbjuder så kallade "tjänster" som att ge ut obegränsade mängder Pokécoins, genom att du helt enkelt anger namnet på din tränare och vilken region du befinner dig i.

För mer om Pokémon Go:

Pokémon Go: Vad krävs av din telefon?

Har du nog stark telefon för att spela Pokémon Go? Här går vi igenom vilka specifikationer som krävs för att spelet ska rulla på utan problem.

Pokémon Go: Komma igång och fånga Pokémon

Hur tusan fångar man en pokémon? Oroa dig inte, för vi guidar dig igenom processen. Snart är du ute i skogen och kastar pokébollar åt både höger och vänster som ett proffs.

Pokémon Go: Var du hittar dina Pokémon

Ska du bege dig ut i skogen eller på upptäcksfärd i industriområdet utanför stan för att hitta Pikachu? Här går vi igenom var du kan hitta alla olika typer av Pokémons, från eld och vatten till spök och drake.

Pokémon Go: Träna upp dina Pokémon och få din tränare att öka i level

En ordentlig Pokémon-samlare måste göra både sig själv och sina Pokémons starkare. Här går vi igenom hur du faktiskt lyckas med det på bästa möjliga sätt.

I bästa fall kanske det inte händer någonting om du använder ett sådant knep för att fuska, men i värsta fall kan dina kontouppgifter spridas till fel personer och du bombarderas med trojaner och virus, vilket ju aldrig är trevligt. Denna typ av trick är inte nytt, men kommer i nya former. Därför är det viktigt att du helt enkelt ignorerar sådana erbjudanden.

Det finns dock sätt att exploatera för att göra ditt liv som Pokémontränare lättare. Tänk på räder av Pokébollar du inte behöver betala för, exempelvis. När dessa trillar in kan vi således uppdatera denna sida.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material