Den första ordentliga uppdateringen har nu släppts till Pokémon Go. Visserligen är det inga nya pokémons som introduceras men vi får ändå ett par välbehövliga fixar.

1

Först och främst har spelets fotsteg-system tagits bort. Du vet de en till tre små fotstegen som fanns under Pokémons i närheten. Niantic förstod själva att detta buggade ur (så att det alltid var tre fotsteg) och tog helt enkelt bort detta. Huruvida en fixad version av systemet dyker upp i framtiden är oklart.

Spelets batteri-sparläge har också försvunnit från Ios. Flertalet användare rapporterade att det ledde till att spelet kraschade, så vi antar att Niantic jobbar på en ordentlig lösning och bara tagit bort detta temporärt.

Niantic har även slängt in nya säkerhetsvarningar när du sätter igång Pokémon Go, exempelvis att inte köra bil samtidigt som du spelar (fler varningar behövs tydligen då sånt här händer och bilolyckor på grund av spelet (egentligen idioter som borde fatta att man inte ska spela samtidigt, men nåväl). Trafikverket, som själva gick ut med en varning tidigare, lär vara nöjda över detta.

Flertalet PokéStops har även tagits bort, efter önskemål. Bland annat förintelsemuseet i Washington DC. Huruvida Trafikverket fick igenom sin förfrågan om att ta bort PokéStops på järnvägar är ännu oklart.

Andra nyheter är att du nu kan designa om din tränare och att flertalet buggar har fixats.

Värt att notera är att appen nu verkar ladda snabbare, hur spawn-systemet funkar verkar ha fått en förändring så att du numera kan hitta flertalet andra pokémons i din närhet och i gymmen ska olika attacker ha justerats för att bli mer rättvisa.

Mer negativt är att flertalet spelare ha rapporterat att de förlorat sin karaktär och alla sina pokémons. En lösning är att dubbelkolla så att spelet inte försöker logga in dig på fel google-konto, vilket vissa menar är en lösning.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons