Pokémon Go: Pikachu, jag väljer dig - som min startkaraktär!

För den gula råttan regerar.

Pokémon GO kommer låta dig hoppa över den Pokémon du börjar med och fånga Pikachu istället.Om du utgår från nuvarande tabeller från App Store så spelar förmodligen de flesta av er Pokémon GO just nu, förutsatt att det inte har dränerat ditt batteri på telefonen helt. Det ser ut som att alla är genuint exalterade över att fånga allihop, men vissa fans vill ha en särskild Pokémon före alla andra - Pikachu, seriens maskot och tv-seriens stjärna.För mer om Pokémon Go:

Pokémon Go: Fem tips för dig som förälder

Om ditt barn spelar Pokémon Go och du undrar vad spelet faktiskt handlar om, eller behöver lite sköna tips på hur du ska snacka om Charizard och gänget med din minsting så har vi dem på ett samlat ställe.

Pokémon Go: Såhär väljer du hur Eevee ska förvandlas

Eevee kan förvandlas till tre olika former av Pokémons och vi har guiden för dig om du är ute efter en specifik sådan.

Pokémon Go: Vilka Pokémons är starkast?

Av alla 151 Pokémons i Pokémon Go - vilken är egentligen starkast? Här hittar du svaret, plus vilka som kommer efter det. Tips: Det är inte Magicarp, den fisken suger.

Pokémon Go: Var finns legendariska Pokémon som Mewtwo, Mew, Articuno, Zapdos, Moltres och Ditto?

Vad hände med alla legendariska Pokémons? Oavsett var vi letar verkar de spårlöst försvunna. Här går vi igenom vilka de är och var de eventuellt kan dölja sig.

Så vad skulle du säga om det fanns ett sätt för Pikachu att bli din första Pokémon?När du börjar spela kommer du upptäcka att de traditionella Pokémon-karaktärerna att börja med (Charmander, Bulbasaur och Squirtle) befinner sig någonstans i närheten. Enligt IGN så kan du ignorera dem och vägra att fånga dem minst fyra gånger, om inte mer, och till slut kommer Pikachu att vandra ut på kartan. När han gör detta ska du rusa in och fånga honom, och med det kommer du få en helt egna elektriska Pokémon.Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading