Om du har spelat tidigare Pokémon-spel vet du säkert att den söta lila varelsen kan förvandlas till tre olika Pokémons: Jolteon, Flareon och Vapereon. Men i Pokémon Go funkar det lite annorlunda än i tidigare spel.

Istället för att använda olika stenar och på så vis bestämma vilken evolve Eevee ska få kan det verka som att detta sköts helt baserat på tur i Pokémon Go, men så behöver inte fallet vara!

För mer om Pokémon Go:

Pokémon Go: Här är alla 151 Pokémons i spelet

Här har du alla 151 Pokémons som finns i spelet - vi går igenom dem typ, för typ. Så letar du efter en speciell Eld-pokémon så hittar du den här.

Pokémon Go: Fem tips för dig som förälder

Om ditt barn spelar Pokémon Go och du undrar vad spelet faktiskt handlar om, eller behöver lite sköna tips på hur du ska snacka om Charizard och gänget med din minsting så har vi dem på ett samlat ställe.

Pokémon Go: Få PokéCoins utan att spendera riktiga pengar

Om du inte riktigt vill kasta dina hårt ihoptjänade slantar på Pokémon Go finns det faktiskt sätt att få PokéCoins inuti spelet, utan att behöva spendera en enda riktig krona.

Pokémon Go: Vilka Pokémons är starkast?

Av alla 151 Pokémons i Pokémon Go - vilken är egentligen starkast? Här hittar du svaret, plus vilka som kommer efter det. Tips: Det är inte Magicarp, den fisken suger.

Pokémon Go: Var finns legendariska Pokémon som Mewtwo, Mew, Articuno, Zapdos, Moltres och Ditto?

Vad hände med alla legendariska Pokémons? Oavsett var vi letar verkar de spårlöst försvunna. Här går vi igenom vilka de är och var de eventuellt kan dölja sig.

Det enda som behövs är lite kunskap från den gamla klassiska tv-serien. I den finns tre stycken syskon som vardera äger olika Eevees. Deras namn är Rainer, Pyro och Sparky och de ägde just precis de tre olika varianterna. Lösningen är därför att döpa din Eevee till namnet på brodern som ägde just den du vill ha.

Alltså, om du vill förvandla Eevee till Jolteon så döp den till Sparky INNAN du trycker på Evolve. Den kommer då att förvandlas till en Jolteon.

Om du döper din Eevee till detta så kommer du få respektive Pokémon när du förvandlar den:

  • Rainer = Vaporeon
  • Sparky = Jolteon
  • Pyro = Flareon

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material