Vi har också varit där. Man besöker närmaste Gym för att försöka samla på sig lite XP och förhoppningsvis kunna bli dess nya mästare, men möts av helt sinnessjuka Pokémons som slaktar ens hela utbud. Släng den där Rattaten åt skogen, för här behövs det bättre monster för att lyckas.

Så vilka är egentligen de starkaste i spelet? Som du säkert vet om så har alla Pokémons en CP-skala (Combat Power), som avgör hur starka de är, och alla olika har också ett maxvärde. Eftersom varje specifik Pokémon-typ har olika Attack, Defence och Stamina varierar denna, vilket innebär att vissa kan uppnå en högre CP än andra. Alla Pokémons har också en level från 1 till 40, så för att få upp en Pokémon till max CP måste både du och din Pokémon vara högsta level.

Den starkaste av dem alla? Mewtwo, såklart, med hela 4144 CP som max. Mewtwo finns dock ännu inte att hitta i spelet. Kanske i ett kommande event?

Missa heller inte att läsa:

Pokémon Go: Här är alla 151 Pokémons i spelet

Här har du alla 151 Pokémons som finns i spelet - vi går igenom dem typ, för typ. Så letar du efter en speciell Eld-pokémon så hittar du den här.

Pokémon Go: Fem tips för dig som förälder

Om ditt barn spelar Pokémon Go och du undrar vad spelet faktiskt handlar om, eller behöver lite sköna tips på hur du ska snacka om Charizard och gänget med din minsting så har vi dem på ett samlat ställe.

Pokémon Go: Såhär väljer du hur Eevee ska förvandlas

Eevee kan förvandlas till tre olika former av Pokémons och vi har guiden för dig om du är ute efter en specifik sådan.

Pokémon GO - Den ultimata guiden med de bästa tipsen

Hubbsidan för allt som har med Pokémon Go att göra. Oavsett vad du letar efter, så hittar du det här - hur du ska besegra ett gym, vilka Pokémons som finns i spelet och var du hittar dem och mycket mycket mer.

Pokémon Go: Var finns legendariska Pokémon som Mewtwo, Mew, Articuno, Zapdos, Moltres och Ditto?

Vad hände med alla legendariska Pokémons? Oavsett var vi letar verkar de spårlöst försvunna. Här går vi igenom vilka de är och var de eventuellt kan dölja sig.

Näst starkast - och den starkaste som just nu går att få tag på - är Dragonite med max 3500 CP.

Tredjeplats är Mew, som inte heller går att låsa upp i spelet, landar på 3299 i max CP. Därefter kommer Moltres och Zapdos på 3240 respektive 3114 i max CP.

Nästa är något oväntad: Snorlax. Den slöa jäkelns max CP ligger på 3112, så underskatta inte honom. Både han och nästa - Exeggutor - går att fånga i spelet i dag. Exeggutor har 2955 i max CP.

Hur står sig de tre starter-Pokémons i jämförelse? Här stoltserar Charizard med 2602 i max CP medan Venusaur ligger på 2580 och Blastoise på 2542.

Vilken är då svagast av alla, undrar du säkert. Magicarp, såklart, med fjuttiga 262 i max CP. Inte speciellt bra, den fisken.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material