Så många val

När du når level fem och besöker ditt första gym så dyjer Professor Willow upp för att introducera dig till hans tre assistenter, var och en med ansvar för ett lag, och de har alla olika sätt att forska kring Pokémon.Det tycks inte som att dina val kommer påverka spelet, men maskotarna för lagen är så kallade Legendary Birds, så detta kan mycket väl ge effekter längre fram, men det är endast spekulation.Du kan träna vid fredliga gym och placera ut pokémon för att försvara gymmen (vilket ger dig en försvarsbonus var 20e timme), och du kan utmana andra lags gym för att sänka deras anseende och senare ta över.För mer om Pokémon Go:

Pokémon Go: Här är alla 151 Pokémons i spelet

Här har du alla 151 Pokémons som finns i spelet - vi går igenom dem typ, för typ. Så letar du efter en speciell Eld-pokémon så hittar du den här.

Pokémon Go: Belöningar, XP och upplåsbara föremål för varje level

Är du nära på att gå upp i level och undrar vilka presenter du får den här gången? Här går vi igenom varje level och alla upplåsbara föremål som finns i spelet.

Pokémon Go: Badges och så här samlar du dem

Förutom att samla Pokémons kan du i Pokémon Go låsa upp badges. Just nu får du inget av dem, men precis som med achievments och trophies till Xbox och Playstation är det kul att samla. Här listar vi hur du samlar dem.

Pokémon Go: Kläcka ägg (2, 5 och 10 kilometer)

Ska du ut på jakt är det bra att lägga ett eller ett par ägg på uppvärmning, så du kan tjäna extra mycket på de kilometer du går.

Du kan inte byta lag när du väl har gjort ditt val, så om du har vänner i området är det värt att ha en pratstund om vilka lag de är med i, för att sedan välja ett helt annat och ge dem ordentligt med pisk innan du sparkar ut dem ur gymmet och tar över.

Eller så kan ni välja samma lag och försvara gymmet tillsammans, men var är det roliga i det? Ända tills vi får möjligheten att slåss mot vänner så är utmaningar på gymmet så nära vi kommer i nuläget.När du är redo kan du bli livslång medlem i ett av följande lag:

Team Instinct

Team Instinct leds av Spark och deras maskot är den lika rufsiga legendariska fågeln Zapdos. Sparks motto är att lita på dina instinkter och dina pokémon, så om detta låter som du är detta givet.

Team Mystic


Blanche leder det blå laget och hennes specialitet är ren visdom. Maskoten är den knubbiga Articuno. Om dina metoder stämmer överens med logiska och akademiska lösningar så kan detta vara värt att överväga.

Team Valor

Det oefterhärmliga Team Valor är överöst med färgen från deras glödande passioner. Det röda laget leds av Candela och drivs av att bli absolut bäst, och medan hon är supernoga med saker som kraft och styrka så är hon en stabil ung kvinna och definitivt ingen sociopat. Valors maskot är den stiliga Moltres.

En stor del av spelet ligger i tävlingsinriktning och det är väldigt exalterande att se färgerna skifta på kartan där striderna utspelar sig.Vilket lag är ditt?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material