1

Destiny-fans sitter nu som på nålar i väntan på Bungies nästa expansion Rise of Iron som kommer den 20 september. Den här gången verkar Bungie börjat i tid med att ge ut information och precis som innan är det först och främst Game Informer som får smaka kakan. I ett inlägg på sajten avslöjas nämligen att det nya light level-taket kommer till att börja med ligga på 385. När sedan den svårare versionen av raiden släpps så kommer taket höjas ytterligare till light level 400. Det hederliga levelsystemet kommer dock fortfarande ligga kvar på level 40 som maxtak.

Ytterligare avslöjas att Destiny: Rise of Iron kommer att ha en bok liknande den vi nu fått inför expansionen där vi håller koll på våra framgångar under Moments of Triumph. Här kommer vi Guardians att kunna hålla reda på våra framgångar i expansionen, alltså lite som achievments i andra onlinespel. Når du vissa mål i boken så kommer belöningar i form av rustningar, emblem med mera att låsas upp.

Vägen till max light level kommer att kantas av nya rustningar och nya vapen, men det kommer även tillkomma nya möjligheter för att skräddarsy din karaktärs utseende med något som Bungie kallar "Ornaments". Det här gör att du kan ändra utseende på vapen och rustningar, men för första gången kommer du även att kunna ändra utseendet på exotiska vapen. Exakt hur det här kommer att se ut vet vi ännu inte, men väntar ivrigt på att Bungie ska mata oss med mer information.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.