Gamla events är på väg tillbaka i Destiny

Undrar om vi får russin av Eris igen?

1
Russin? Russin!? Det blir bus för dig Eris.

Länge har det både tjatats om fler events i Destiny på samma gång som fans önskar att de gamla kommer tillbaka. Nu har Bungie tagit bladet från munnen i en intervju med Game Informer där de rätt och slätt bekräftar att klassiker som Festival of the Lost samt Sparrow Racing League kommer att komma tillbaka.

Först ut är Festival of the Lost i oktober som kommer innehålla samlande av masker precis som innan och ifall jag får gissa rakt upp och ned så kommer nog nya ansikten att kunna pryda våra egna. Men Bungie frestar oss även med mindre överraskningar.

Sedan kommer vi att få se Sparrow Racing League i december. Här kommer vi att få nya banor att brumma loss på som inspirerats av den nya expansionen Destiny: Rise of Iron, men vi kommer även att bjudas på fler överraskningar då Bungie vill göra eventet större än det tidigare varit. "When we talk about SRL coming back, it'll probably be wrapped in a different style, not just focused around SRL," säger live team-ansvarige Jerry Hook i intervjun och fortsätter: "Because some of the stuff that we learned from our players around the Sparrow Racing League is that some people didn't like racing. So, can you do something with the event that helps support those players a little bit differently? Absolutely."

Innan vi når dit så kommer vi dock att få sätta tänderna i Rise of Iron som släpps den 20 september. Känns det tillräckligt för slutet av året eller skulle ni vilja ha mer?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading