Häromdagen meddelade vi att kommande Deus Ex: Mankind Divided nått guld, vilket innebär att det är färdigt för lansering. För att hålla lågan brinnande har utvecklarna nu valt att visa upp hur de föreställde sig städerna i spelet, genom att låta oss bläddra i ett litet galleri på Eidos Montréals hemsida.

Året är som tidigare nämnt 2029 och förutom Prag så ser vi Barcelona, Berlin, Blackpool, Cologne, London, Moskva, Paris, Rio de Janeiro, Stockholm och Sydney in i framtiden.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.