Blizzard ger oss sin egen variant på Olympiska spelen och lanserar Summer Games 2016 till glädje för alla Overwatch-spelare. Under de tre kommande veckorna, med start idag, kommer vi att kunna låsa upp över 100 nya kosmetiska prylar, ett gäng speciella säsongsbetonade Loot Boxes och sist men inte minst ett helt nytt spelläge: Lúcioball.

Lúcioball är en futuristisk variant av fotboll och liknar Rocket League väldigt mycket. Varje match varar i fyra minuter och den som får mest mål vinner.

Låter det här kul, så spana gärna in trailern nedan:

Allt du vinner under Summer Games är permanent, men grejorna kommer inte vara möjliga att få tag på efter eventet är slut.

Nej, nu hinner jag inte skriva mer, måste iväg och lira Overwatch :).

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Petersson

David Petersson

Skribent

Med rötterna i C64:ans demokultur har David utvecklat 00FF00-fingrar. Är övertygad om att jorden bara är en väldigt stor variant av Pac-Man. Tror på en varierad kost och konsumerar därför alla typer av spel. Men om han måste välja blir det rollspel.