Nördsajten Nerdlist gillar att lista udda saker. Senast i raden är deras "19 of the funniest Pokémon Go finds fans have shared with us" där de kort och gott radar upp 19 märkliga möten med Pokémon i Pokémon Go. Den fullständiga listan finner du här men vi har samlat ett par av våra egna favoriter:

Har du hamnat i en liknande lustig situation? Kommentera gärna nedan!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons