Hatsune Miku: Project Diva X får ny trailer och släppdatum

Vocaloiderna kommer snart till väst igen

Efter att jag recenserade Hatsunie Miku: Project Mirai DX så har intresset för serien ökat markant. Bra variation med låtar och mycket extra funktioner gör att jag fortfarande tar fram spelet och spelar när jag vill ha lite tid för mig själv.

Nu är det alltså dags för oss i väst att få ta del av Hatsune Miku: Project Diva X på PS4 och Vita. Releasen är så snart som den 30 augusti, men för de som vill prova spelet redan innan så kommer det ett demo den 9 augusti.

Spelet kommer att innehålla 30 sånger samt möjligheten att samla kläder, scener och möjligheten till att göra egna konserter med egen koreografi och musikval.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading