Khvostov kommer tillbaka som exotiskt vapen i Destiny: Rise of Iron

Mytomspunna vapnet blir något att sukta efter

Destinys community är kända för att hitta på teorier och gräva ned sig i spelets lore. Ända sedan vi fick lägga vantarna på spelets första vapen i introduktionen, Khvostov 7G-02, har teorierna kring vapnet frodats. Många spelare har fortfarande kvar det värdelösa vapnet i sitt vault i hopp om att de kommer bli belönade för det i framtiden medan andra har kvar den enbart på grund av nostalgiska skäl.

Nu visar det sig att Bungie tagit till vara på spekulationerna kring vapnet och gjort det till en riktig kanonpuffra som kommer att få statusen exotisk i kommande expansionen Destiny: Rise of Iron. Det är Arrekz "Alex" Gaming som visar upp vapnet i en av sina senaste videos på youtube och går även igenom hur vapnet kommer fungera.

Vi kommer bland annat att kunna ändra läge mellan automatic, semiautomatic och burstfire. Vapnet kommer med andra ord att vara tre vapen i ett och agera auto rifle, pulse rifle och scout rifle efter spelarens egna preferenser. Dessutom kommer det finnas de sedvanliga perksen att välja mellan för att optimera vapnet.

I videon visas även de nya möjligheterna till att skräddarsy vapnets utseende i form av alternativ i uppgraderingsskärmen. Däremot får vi aldrig se effekten och vi kan bara spekulera än så länge. Men hey, vi vill ju upptäcka lite själva också.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading