Cliff Bleszinski nya spel Lawbreakers är än så länge bara bekräftat till PC, även om det finns en önskan om att även kunna släppa en konsolversion.

Nu har en videoserie om spelet sparkas igång där de olika klasserna presenteras i detalj. Denna gången får vi kika närmare på Titan - en robotkrigare (typ) som är så där härligt ultrastark. Klippet ser du ovan.

Ser du fram emot Lawbreakers?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson