Pokémon Go har blivit ett spel som är populärt i alla åldrar. Dock är det likväl många barn som spelar och eftersom det bor cirka 3000 sexualförbrytare i amerikanska delstaten New York, USA, har guvenören Andrew Cuomo bestämt att banna dessa för att skydda barnen. Detta rapporterar Huffington Post.

Han har bett New York State Department of Corrections and Community Supervision att se över ärendet och se till att förhindra att dessa personer att komma i närheten av barn. All information kan läsas via den officiella sidan (länk här!) och där framkommer det att om man vill bli villkorligt frigiven, ja då finns det restriktioner för att ladda ner och nyttja vissa internettjänster. Bland annat Pokémon Go.

Suveränt tycker vi, men vad anser du?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons