Nintendo NX är mer eller mindre redan kartlagd, även om man ska ta våra brittiska kollegors avslöjande med en nypa salt. Men allt detta och lite till kan du läsa i vår matiga guide.

1

Dock har ett nytt rykte dykt upp på nätet gällande konsolens lanserinsspel. Tydligen ska Nintendo ha massvis av stekheta spel redo tills dess att konsolen släpps. Bakom rapporteringen står sajten MCVUK som hävdar att, förutom The Legend of Zelda: Breath of The Wild, så kommer Nintendo dels ha ett Mario-spel klart, men även ett Pokémon från Game Freak. Samtliga kommer att släppas samtidigt, eller strax efter, NX-premiären.

Dessutom har Nintendo även fått stora tredjepartsutgivare som Ubisoft, Square Enix, Sega, Activision och Warner Bros ombord.

Är du taggad på NX?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.