Overwatch har nu 15 miljoner spelare världen. Detta sedan spelet släpptes den 24 maj.

1

Activision Blizzard avslöjade informationen under sin senaste finansiella rapport där vi även kan se att spelet smiskar Diablo 3 i snabbast växande PC-spel i Kina. Det är även det mest populära onlinespelet i Korea och tar upp cirka 30 procent av all speltid i landet. Det är inte illa.

Utgivaren har även noterat att spelarna spenderat cirka 500 miljoner timmar i Overwatch.

Spelar du Overwatch?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.