Vad spelar vi i helgen (12 - 14 augusti)

Här är redaktionens spelhelg.

Det blir en lugn helg, spelmässigt, för Eurogamer-redaktionen. En del Destiny ska petas in, men annars satsar de flesta på att kolla på fotboll.

Det här spelar vi i helgen:

Johnny Larsson

Denna helgen blir totalt spelfri om man inte räknar några rundor Hearthstone. Mycket resande nu så också denna helg. Småland i sikte och barndop på agendan.

Robert Arveteg

I helgen lutar jag mig tillbaka med en familjär titel. Destiny ska få mer kärlek då jag tänker göra färdigt den sista delen jag har i Moments of Triumph. Kan ni tänka er? Det är nästan bara en månad kvar innan Rise of Iron kommer. Jag blir fnittrig av bara tanken.

Jonas Pettersson

Undertecknad ska smita iväg till Trollhättan för festivalaktiviteter och EBM-musik, så mitt spelande kommer få ett kort uppehåll. Hade jag däremot haft tiden att spela så hade jag fortsatt med min andra genomspelning av fenomenala L.A. Noire, med en gnutta Guild Wars 2 vid sidan om.

Gabriel Eriksson Sahlin

Tyvärr blir denna helg spelfri. Istället spenderas tiden på jobbet med massor av roligt i hjulen!

Robin Stjernberg

Jag kommer dricka öl och äta pizza. Fast i Östersund, så lite coolare än vanligt.

Jimmy Andersson

I helgen blir det ärligt talat inte så mycket spelande på grund av sport. Massor utav sport! Os rullar för fulla muggar där Sarah Sjöström simmar som en virvlande fjäril. Men framför allt är det äntligen dags för Premier League att sparka igång en ny hysterisk säsong. Mitt kära Liverpool börjar borta mot Arsenal. Hua!

Petter Hansson Frank

I helgen lär det precis som för Jimmy även för min del bli en hel del sport. Främst esport då, eftersom The International i Dota 2 alltjämt är igång. Jag lär även klämma in en del Grow Up som jag recensionsspelar för tillfället. I sportväg blir det även härligt att få se mitt älskade Arsenal ta emot Liverpool i Premier League-starten. Mumma!

Andréas Göransson

Jag kommer nog hålla en spelfri helg och nöta ikapp Netflix istället. Kanske blir det lite No Man's Sky med, men det återstår att se. Är galet seriesugen!

Jerry Fogselius

Helgen går i Bungies tecken. Jag och en nära vän har under det senaste året haft sporadiska träffar där vi tagit oss an Halo: The Master Chief Collection på högsta svårithetsgraden Legendary. Vi har kommit till andra banan i Halo 2 och vi dör, dör och dör lite till. Det är minst sagt frustrerande och för att motverka vårt stigande Halo-hat har vi bestämt oss för att även börja lira Destiny tillsammans, såhär två år efter att spelet hade premiär.

Alexander Ljungqvist

I helgen ska jag andas ut efter att ha arbetat i princip oavbrutet i tre veckor. Kanske blir det lite välskrivet snutdrama med This is the Police på pc mellan andpauserna.

Adam Holmberg

Jag ska fortsätta ge planeter ytterst barnförbjudna namn i No Man's Sky. Så ser ni himlakroppar som heter F******m, C**t eller F*****s så vet ni att Adam varit där.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

FeatureFem heta rollspel att spana in 2016

Vilket blir nästa rollspel att äta en stor portion av ditt liv?

FeatureFörtitt: Homefront: The Revolution

Det ockuperade USA är tillbaka. Denna gången i en öppen värld.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading