Vad spelar vi i helgen (5 - 7 augusti)

Pokémon och gamla godingar.

Höstrusket är här trots att det är den sista sommarmånaden. Och vädret är ju synonymt med spelande, vilket också gäller för Eurogamer-redaktionen. Vi kommer spana in allt från Pokémon till Ape Escape 2.

Det här spelar vi i helgen:

Johnny Larsson

I helgen kommer jag nöta Diablo, då det är ny säsong som drar igång. Även ny patch med högre torment, detta kommer bli spännande! När jag inte kör det kommer jag definitivt lira Lego Dimensions med grabben!

Robert Arveteg

Jag har återgått till att spela the Division, bara för er skull då jag ska recensera nya expansionen Underground. Det kommer alltså att bli en hel del farmande i helgen samt försök i de olika spellägena för att få en så klar bild som möjligt kring vad ni spelare kan förvänta er ifall ni fortfarande är osäkra.

Petter Hansson Frank

I helgen blir det nog mest att titta på spelande. The International 2016 i Dota 2 har satt igång och jag är löjligt exalterad. Det är matcher hela dagarna och det känns i nuläget som en öppen turnering och det är svårt att se vem som kommer att stå som segrare.

Gabriel Eriksson Sahlin

Närcon är slut och jobbet är tillbaka. Därför blir det nästan inget spel. Istället kommer jag sitta bänkad framför World Cosplay Summit, en av världens mest prestigefyllda cosplayävlingar, där mina vänner tävlar på min lediga tid. HEJA LAG SVERIGE!

Robin Stjernberg

Just nu är det sjukt lite spelande generellt och eftersom jag kommer åka upp till hemmaplan Östersund på lördag kommer det inte bli en enda sekund spelande till helgen, tyvärr.

Malin Granberg

Skulle gärna vilja säga att jag varierar mig ibland, men nej då, jag tänker sätta mig ner med World of Warcraft och må väldigt bra, precis som de senaste helgerna. Sylvanas the ultra babe kallar på mig.

Andréas Göransson

För första gången på flera veckor är jag helt ledig med precis noll saker inplanerade. Därför tänkte jag plocka hem Ape Escape 2 till PS4:an och få mig en härlig dos nostalgi. I övrigt blir det nog mest lite av allt möjligt. Jag är inte helt säker än. Spontanitet regerar.

Jonas Pettersson

Alltså, jag körde igång Resident Evil: Revelations alldeles nyss, så kanske får jag för mig att varva det i helgen till sist? Om inte jobbet konsumerar all min tid som det brukar göra.

Percy Oropeza

Denna helg kommer att gå i Pokémons tecken. Go blir huvudsysslan, men det blir även en del Alpha Sapphire på 3DS:n. Nu är det dessutom inte långt kvar tills vi kan gosa ner oss med de nya versionerna av Sandshrew och Exeggutor, så resterande tid kommer jag att dagdrömma om lanseringen av Sun och Moon.

Jerry Fogselius

Jag har nyss återupptäckt min Playstation 3. Den har stått och dammat ända sedan jag skaffade Sonys uppföljare för två år sedan, men när jag häromkvällen spanade i spelhyllan blev jag så sinnessjukt lockad av Metal Gear Solid-samlingen att jag i helgen kommer sätta igång Snake Eater - för femtioelfte gången. Trots att jag älskar spelmekaniken i The Phantom Pain, kommer Snakes trea alltid ha en speciell plats i mitt hjärta tack vare den fantastiska storyn och alla ljuvliga bossar!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Fallout 4: fusk och konsolkommandon

Alla kända konsolkommandon för PC-versionen av spelet.

Feature10 saker vi helst vill se under E3 2015

Vi har berättat vad vi tror kommer visas och inte. Här är vår önskelista inför E3 2015.

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

FeatureFem heta rollspel att spana in 2016

Vilket blir nästa rollspel att äta en stor portion av ditt liv?

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading