Det första Starcraft är rätt gammalt nu. Det släpptes trots allt 1998, och har sedan dess etablerat serien som en av världens största, och bästa strategiupplevelser. Nu verkar en HD-remake vara på gång.

Det är den Koreanska nyhetssidan iNews24 som rapporterar vi kan se fram emot en upphottad version och kommer få mer information redan i september.

"Today, multiple sources with knowledge of Blizzard internal plans said that Blizzard will reveal StarCraft HD to the public this September. The StarCraft HD remastered version will retain the original gameplay and is said to have improved graphics resolution and user interface (UI).", har Kotaku översatt från iNews24.

StarCraft II World Championship Series avslutas i Mexiko i september, så antagligen kommer Blizzard utanonsera Starcraft HD då. Mer information ska tydligen ges på Blizzcon i november.

Kommer du skaffa Starcraft HD om detta stämmer?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.