Eurogamer Live: Lego Star Wars: The Force Awakens

Lemmar som flyger i Eurogamers kanske barnvänligaste stream hittills. 

Vi på eurogamer är masochister. I alla fall om vi går efter vår streaminghistorik. Vi väljer att plåga oss genom både läskiga och äckligt svåra spel vi egentligen inte klarar av. Vi blottar våra svagheter för er läsare, men vi gör det med glädje. Nu senast var det Jerry som visade sina kunskaper i hur man lättast förlorar ett huvud eller två i ett spel.

Den här veckan blir det dock ändring på det. Nu tar vi fram lasersvärdet och blir barn igen medan vi leker med digitalt danskt plast. Den här gången är det Robert som kan dö hur många gånger som helst, utan att egentligen dö i spelet. Ingen rage. Inga jumpscares. Bara hederligt gammalt nördande kring en av de mest älskade filmserierna samt nostalgi kring barndomens Legobyggande. Det är dags att streama Lego Star Wars: The Force Awakens.

Streamen drar igång som vanligt klockan 20.00 ikväll söndagen den 7/8. Häng med och snacka skit eller titta på när Robert dansar igenom spelet. Alla är välkomna och ni ser streamen här i inlägget efter att streamen startat eller på vår youtube-kanal där du även kan prenumerera för att se till så du inte missar något nytt innehåll. May the force be with you.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor

Relaterat material

FeatureDärför ska du vara taggad på Quantum Break

Vi berättar anledningarna till varför du ska hålla koll på Remedys kommande tredjepersonsskjutare.

FeatureSå här var Sonys presskonferens

När alla trodde att Playstation inte skulle leverera i klass med Microsoft så krossade de allt motstånd.

Recension: Skylanders: SuperChargers

Nytt år, nya plastfigurer. Chefredaktör Andréas har förkovrat sig i färgglada plattformsvärldar.

EssentielltRecension: Batman: Arkham Knight

Alex har lekt förmögen superhjälte i Rocksteady Studios nya dunderspel.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading