Snart är det inte lång tid kvar till när Bioshock: The Collection, nyutgåvan av den mörka och sagolika spelserien, släpps.

Den 13 september är det dags men redan nu kan du dyka ned under havet och återupptäcka magin från det första spelet i den nya trailern. Så släpp allt du gör och låt dig få kalla kårar av atmosfären och njut av den fantastiska nostalgin i klippet nedanför.

Vill du se mer? Kolla in den första trailern här!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin