Idag utannonsera Microsoft att de ingår ett samarbete med den interaktiva streamingtjänsten Beam. Streamingtjänsten är olik tjänster som Twitch då Beam tillåter de som tittar på streamen att direkt integrera med den personen som spelar. Det kan handlar om att ge vapen till spelaren eller skapa unika utmaningar som spelaren ska klara av.

Tidigare har Beam funnits till PC och mobiltelefoner, men ska alltså komma till Xbox One i framtiden. Tjänsten har funnits sedan den 5 januari i år och har nu över 100 000 användare, men är dock inte den första i sitt slag. Däremot är det få som har en svarstid på 200 millisekunder.

Microsoft och Beam har dock inte släppt någon ytterligare information kring framtiden men säger sig vara entusiastiska i att berätta kring framtida planer när det väl är dags enligt Gamespot.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.