Enligt den franska spelsajten Gamekult ryktas det att Playstation Now, tjänsten som sedan 2014 möjliggör spelstreaming för konsolen, kommer att få PC-stöd. Det sägs att Sony planerar att gå ut med detta den 23:e augusti, samt att denna funktion först kommer bli tillgänglig i Storbritannien, Nederländerna och Belgien.

Playstation Now finns ännu inte i Sverige - men om detta rykte visar sig vara sant får vi hoppas på att det blir tillgängligt snarare förr än senare.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Pauline Engdahl

Pauline Engdahl

Skribent

Trots Smålands vackra skogar finner man oftast Pauline inomhus - förmodligen upptagen med att spela, då det är det hon spenderar majoriteten av sin fritid på. Hennes kärlek för spel introducerade henne även till cosplay, vilket är något hon har sysselsatt sig med sedan 2012.