The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition är på gång

Must buy!

The Witcher 3: Wild Hunt är ett fantastiskt rollspel, kanske ett av de bästa under de senaste åren. Och har du inte hunnit ta del av Geralts blodiga äventyr ännu så har du snart en ypperlig chans att komma ikapp. Den 30 augusti släpps nämligen Game of the Year-utgåvan.

Utgåvan, som innehåller båda expansionerna Heart of Stone och Blood and Wine plus allt annat extramaterial, släpps till både PC, PS4 och Xbox. Så sitter du på någon av dessa maskiner så har du ingen ursäkt att skippa denna fantastiska resa.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading