Att actionspäckade Titanfall får en uppföljare har vi redan berättat om och gameplay från spelet har vi redan fått se lite av. Men mycket vill ha mera, heter det ju, så här kommer ytterligare en kort liten teaser från singleplayerläget i Titanfall 2.

Inte så jättelång sekvens som sagt, men kanske kan ge ytterligare sug efter den kommaned titeln. Eller vad säger ni?

Titanfall 2 släpps den 28 oktober i år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.