Galning varvar Super Mario World med ögonbindel

Hur är det ens möjligt?

Känner ni till youtubaren, tillika Super Mario Maker-kändisen, PangaeaPanga? Den ofattbart skicklige tv-spelaren har knåpat ihop några av världshistoriens svåraste plattformsbanor som fått stor uppmärksamhet på hans youtube-kanal.

Undertecknad har laddat ned alla hans banor men aldrig kommit förbi det första hindret på något av hans verk. Som bekant så måste man klara sina egna banor innan de kan publiceras så uppenbarligen går det, men då måste man vara gud på Super Mario. Något som understryker att PangaeaPanga faktisk är gud är att han lagt upp en video där han varvar det gamla hederliga Super Mario World på en kvart med ögonbindel!

Kolla själva:

Hur karln klarar att göra så kniviga hopp utan att se någonting är inget annat än helt vansinnigt. Jag vet inte om man skall vara avundsjuk eller bara beundra människor som är så överjävligt bra på saker. Jag röstar på det sistnämnda, men med en liten gnutta avundsjuka.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading