Igår släppte Eidos Montréal första delen av en sammanfattning av Deus Ex: Human Revolution - föregångaren till Deus Ex: Mankind Divided som i sin tur kommer släppas den 23 augusti på PC, PS4 och Xbox One. Nu har de släppt den andra delen som du kort och gott kan skåda nedan.

I den här delen kulminerar allt mot den slutgiltiga finalen och vi ser händelserna som ledde fram dit. Adam Jensen frågar sig också vad nästa steg kommer bli för Illuminati.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.