Gamescom 2016: Såhär ser Gears of War 4 ut i 4K

Och detta är systemkraven för PC-versionen!

Gears of War 4 släpps som bekant även till PC (Windows 10) den 11 oktober och under Gamescom passade utvecklaren Coalition på att visa upp gameplay från PC-versionen. Det spännande? Att vi bjuds på tio minuter av rykande färskt 4K-material. Spana in videon här nedan:

Via xbox.com avslöjades även systemkraven för PC-versionen, vilka är ordentligt saftiga. Bland annat är du rekommenderad att lira med Nvideas senaste flaggskeppskort GTX 1080. Ta en titt här nedan för att se om din dator klarar av Gears of War 4:

1

Behöver du uppgradera din dator för att spela Gears of War 4?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading