Se upp: Du kan inte föra över sparfiler till The Witcher 3 GOTY Edition

Bara att börja om från början.

En Game of the Year-utgåva av The Witcher 3: Wild Hunt är på gång som kommer inkludera all DLC som släppts (inklusive den fantastiska expansionen Blood and Wine). Däremot kommer du inte kunna föra över dina sparfiler till denna superutgåva.

1
Så vackert.

Detta meddelade utvecklarna CD Projekt Reds community lead Marcis Momot på spelets forum: "The save files on consoles won't be compatible between different game versions (GOTY vs regular version) as they are treated by systems as separate products. This is something that's not up to us. Sorry."

Han la även till på Twitter att de olika utgåvorna kommer ha olika Achievment-listor.

Om du inte har spelat The Witcher 3 tidigare så spelar detta självklart ingen roll, men om du tänkt sälja din originalutgåva för denna mastiga box är det värt att komma ihåg att varken sparfiler eller Achievments kommer föras över.

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition släpps 30 augusti till PS4, Xbox One och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading