Gamescom 2016: Destiny-spelare får möjligheten till privata matcher när Rise of Iron släpps

Äntligen!

När Bungie nu lyfter på locket mer än någonsin inför en expansion så är det med eldyxan i högsta hugg. Inget kan stå i vägen för den ångvält som väller fram. I gårdagens stream avslöjades nämligen att det med säkerhet kommer att finnas möjlighet för spelare att anordna privata matcher mot varandra i Destiny när Rise of Iron släpps den 20 september.

Det här är en väldigt efterlängtad funktion av communityt, men säkerligen av Bungie med. När nu spelet lägger förra generationens konsoler bakom sig så öppnas nya möjligheter upp och Destiny kan ta ett välbehövligt kliv in i tävlingsinriktat spelande.

Något extra positivt är att alla spelare som spelar på nuvarande generation kommer kunna skapa och spela privata matcher, oavsett ifall du har alla expansioner eller ej. Dessutom kommer det finnas möjligheter att förändra regler och förutsättningar i matcherna så det passar just de som spelar.

Utöver det här så visades det nya spelläget i Crucible upp, Supremacy, där huvudfokus ligger på att fånga upp emblem från fienderna du dödar för att få poäng. Det och mycket mer visas upp i trailern ovan och det ser oerhört smaskigt ut.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading