Under E3 2016 fick vi en ny trailer från kommande uppföljaren till actionrollspelet NieR - NieR: Automata. Då var spelet exklusivt att släppas på Playstation 4 men detta har nu upphört, då spelet även kommer att släppas på PC via Steam.

Utannonseringen skedde under Gamescom där spelseriens skapare Yoko Taro iförd sin överdimensionerade mask nonchalant nämnde att en Steam-version "tydligen" skulle vara på gång. Förhoppningsvis ser vi båda versionerna lanseras samtidigt under tidigt 2017.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson