Resident Evil är en spelserie som hängt med i många år. På årets E3 bekräftades det nya Resident Evil 7: Biohazard med ett kort klipp. Nu har ännu en trailer vid namn ''Lantern'' släppts och denna är späckad med 3 minuter av skräckinjagande story.

Ta en titt nedanför och förberedd dig på att bli skrämd till döds den 24 januari 2017!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin