Gamescom 2016: South Park: The Fractured But Whole skapar nya fartränder i ny Gamescom-trailer

Superhjältekostymer att fisa loss i visas upp

Jag kan inte få nog att skriva om fisar och Matt Stone och Trey Parker kan uppenbarligen inte få nog av att göra spel med fisar i. En bra kombination eftersom det egentligen är något som vi förväntar oss av ett South Park-spel.

Nu visar Ubisoft upp ännu en trailer för att reta våra näsborrar och vi får se mer av superhjältekostymerna och små glimtar av spelet. Tillsammans med Nosulus Rift så kan det här bli en vackert unken upplevelse i South Park: Fractured But Hole och vi väntar ivrigt på att Robin ska komma med intryck från Tyskland. Det hela återstår att se när spelet släpps den 6 december.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading