Vi vet sedan innan att Blizzard retat våra smaklökar med att de kommer en ny kortfilm om en av hjältarna från Overwatch nu under Gamescom. Den här gången är det Bastions tur att få ta del av rampljuset.

Den här gången är det inte en lika fartfylld trailer som står på tur, utan vi får istället se en stillsam och vacker kortfilm vid namn "the Last Bastion". Det blir inte mycket finare än så här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.